Мезонет

Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 130
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 112000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 180
Етаж: 6
Цена: 135000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градЛагера
Квадратура: 109
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 169000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градКрасно село
Квадратура: 227
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 195000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 212
Етаж: 6
Цена: 199990€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 152
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 226600€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 166
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 248000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градЦентър - Софияул. Иван Денкоглу
Квадратура: 137
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 315000€