Красно село

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градКрасно село
Квадратура: 95
Етаж: 1
Етажност: 12
Цена: 99000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градКрасно село
Квадратура: 227
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 195000€