Новини

През месец февруари 2023г. стартира строителството на сграда Smart Home Building на ул. "Станислав Доспевски", кв. Левски-В, която DMG ИМОТИ ИНВЕСТ продава ексклузивно, без комисиона от купувача. Свободни 2-стайни и 3-стайни апартаменти на цени от 71 712 евро с ДДС. За повече информация се свържете с нас на тел. 0876825441.

До края на месец август нашите партньори кредитни консултанти предлагат страхотна оферта за рефинансиране на жилищни кредити над 200 000 лв. без такса за извършената от тях услуга:

- Лихва от 2.1% (която може да падне до 1.95%, ако сградата е с висок клас енергийна ефективност).

- Безплатна застраховка на имота за целия период на кредита.

DMG ИМОТИ - Ексклузивен партньор в продажбите предлага 2-стайни и 3-стайни апартаменти в нова сграда в кв. Левски-В! Без комисиона от купувача!

Политика за поверителност на личните данни

 

Адресът на нашия сайт е: https://dmgimoti.com.

Настоящият уебсайт се поддържа и администрира от фирма Ди Ем Джи Имоти, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. „Ангел Кънчев“ 20А, ет. 1, ап. 4.

DMG ИМОТИ получи сертификат от Eвропейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти (CEPI), в качеството си на член на НСНИ. Членовете на международната организация са национални асоциации, базирани в Европа, представляващи агентите на имоти и мениджърите на имоти.

DMG ИМОТИ вече е член на НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - първата браншова организация на агенциите за недвижими имоти в България, с доказан международен авторитет и публично наложена активност.

Агенция DMG Имоти отпразнува десет години успешна дейност на българския пазар. През тях натрупахме значителен опит и успяхме да се утвърдим като надежден и лоялен партньор в сферата на недвижимите имоти.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

За последните две години интересът към платформата за краткосрочно отдаване на жилища под наем без посредник - Аirbnb, нарасна значително и у нас. Един от факторите е увеличеният поток от туристи в големите градове и най-вече в София, благодарение на достъпните услуги на нискотарифните авиокомпании.

На 1 март тази година DMG Property бе удостоена със сертификат за коректна фирма от Изследователски център на клиентските мнения (ИЦНКМ). Отличието се връчва за коректно изпълнение на всички задължения към клиентите на фирмата, прилагането на всеизвестните правила за етикеция в управленския бизнес и постигането на безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.