Белите брези

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 53
Етаж: 10
Етажност: 10
Цена: 68600€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 90000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 65
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 91000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 88
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 99990€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 130
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 112000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 130
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 112000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 105
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 123000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 106
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 124000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 108
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 131000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 108
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 141500€