Продава 4-стаен, Мусагеница

реф.№
1266
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
158
Цена: 
198287€
Етаж: 
7
Етажност: 
7
Тип строителство: 

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! АКТ 14! УНИКАЛНА ЛОКАЦИЯ ЗА РАЙОНА, ДО МЕТРО! ПОСЛЕДНИ АПАРТАМЕНТИ!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на бул. "Климент Охридски", в непосредствена близост до метростанция "Г.М.Димитров" и "Техническия Университет". Районът е един от най-предпочитаните за живеене, заради добре организираната пътна и транспортна инфраструктура. Бързо придвижване до всяка точка на София, посредством няколкото големи булеварда в района: "Г.М.Димитров", "Драган Цанков", "Андрей Ляпчев", "Цариградско шосе" и "Симеоновско шосе". Кварталът е перфектно организиран, с множество магазини, детски градини, училища, разнообразен градски транспорт и заведения.

СТРОИТЕЛСТВО: проектът е на една от водещите компании в бранша, с десетки изпълнени проекти в годините. Строителството се осъществява от строителна компания "ЕИС", а проекта е на известната проектантска компания "Арх. Студио 77", което е гаранция за максимално добре организирано и осветено вътрешно пространство и общи части. Строежът на сградата е стартирал 09.2019 год., като в момента е със заверен АКТ 14, а АКТ 16 се очаква 12.2020 год. Жилищата се предават на шпакловка и замазка, с външна блиндирана врата, немска PVC-дограма Trocal - петкамерна с троен стъклопакет, общи части - естествени настилки от гранит и алуминиеви парапети, висок клас асансьори Kone.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: АП. 25Б - входно фоайе, дневна с кухненски бокс и трапезария,  три спални, баня с тоалетна, тераса 38,83 кв.м. Чиста застроена площ -137 кв.м. 

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Мария Кунчева
GSM : 0877 662 614
e-mail: maria.kuncheva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

3 + 1 =