Мусагеница

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 75
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 93450€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 75
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 94575€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 76
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 95100€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 101
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 126837€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 103
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 129537€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 158
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 198287€