Продава 3-стаен в Център

реф.№
1926
Вид на имота: 
Квадратура: 
105
Цена: 
204730€
Етаж: 
5
Етажност: 
8
Тип строителство: 

ЛОКАЦИЯ: Разположена в сърцето на София с  лесен достъп до всички културни забележителности на града, търговски райони и възли на обществения транспорт. Всяко удобство на града е на достъпно разстояние.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сграда с модерен дизайн, изчистени линии на фасадата и иновативно използване на материали. Сградата е разделена на три функционални зони:

Две подземни нива с паркоместа, гаражи и помещение за трафопост

Първия етаж е с търговска дейност

Осем жилищни етажа

С цел удобство за жителите ще бъдат инсталирани два високоскоростни пътнически асансьора, подходящи за хора с увреждания.

Апартаментите в сградата отговарят на всички съвременни изисквания за функционалност и комфорт. Апартаментите са с  просторни дневни и спални помещения с френски прозорци, които позволяват влизането на изобилно количество дневна светлина. Всеки апартамент е оборудван със складово помещение/мокро помещение и изход към тераса с минимална дълбочина от 1.50 м., което осигурява комфортно разполагане на маса с четири стола.

Проекта ще бъде изпълнен с енергоспестяващи материали: външни тухлени стени с дебелина от 25 см., топлоизолации с дебелина 10 см. и шесткамерни дограми с трислойни стъклопакети. В общите части е предвиден монтаж на енергоспестяващо осветление.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Антре, дневна с кухненски бокс, две непреходни спални, баня с тоалетна, втора тоалетна, балкон и склад. Застроена площ 88 кв.м.

 

Водещ брокер: Стефания Арсова 0878 02 28 29Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

4 + 4 =