ПРОДАВА, УНИКАЛЕН 4-СТ, ТОП ЦЕНТЪР

реф.№
1749
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
162
Цена: 
350000€
Етаж: 
4
Етажност: 
5
Тип строителство: 

УНИКАЛЕН ИМОТ! ТОП МЯСТО! ЕКСКЛУЗИВЕН, С КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ъгъла на ул. "Гладстон" и ул. "Рачо Димчев", на 1-2 минути пешеходно разстояние от площад "Славейков", "Витошка", Европейския парламент, театри, заведения и изобщо всички софийски забележителности. В непосредствена близост са и магазини Lidl и Billa, както и два обществени паркинга.

СТРОИТЕЛСТВО: масивно тухлено строителство от 50-те години. Фасадата на сградата е реновирана, входа и общите части са в перфектно състояние. Етаж 4, под тавански етаж, който изцяло покрива жилището. Таванското помещение към апартамента е 25 кв.м, намира се над една от стаите и банята, лесно може да се прокара вода, да се направи баня и да стане самостоятелно ателие. Височината на таваните е 3 метра, светъл, без скосявания. Чиста площ на апартамента 147 кв.м и 25 кв.м таван.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: просторен коридор, двоен хол с кахлена печка (около 50 кв.м.), с излаз на затворен балкон (тип зимна градина), три големи стаи (всички са над 15 кв.м), преходни от хола, но с входове и от коридора, отделна кухня с долап и голям балкон, голяма баня с тоалетна, тоалетна, огромно мокро помещение и склад, мазе.

СЪСТОЯНИЕ: жилището е в отлично състояние - навсякъде е хубава PVC дограма, здрав и поддържан естествен дъбов паркет в хола, циклено и обновено дюшеме в стаите и кухнята, изцяло подменена ел. инсталация, сменени щрангове, кухнята е обзаведена и оборудвана. Със съвсем малка инвестиция и време, ще отговори и на най-високите изисквания.

ОТОПЛЕНИЕ: на ток, чрез климатици.

Работим и през почивните дни!

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Водещ брокер
Георги Кунчев
0877 733 191Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

15 + 4 =