ПРОДАВА, ОБЗАВЕДЕН, 3-СТ, ЦЕНТЪР, УЛ. ДУНАВ

реф.№
976
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
104
Цена: 
211000€
Етаж: 
1
Етажност: 
5
Тип строителство: 

ПЕРФЕКТНО ЗАВЪРШЕН И ОБЗАВЕДЕН! ПАРКОМЯСТО!
ЛОКАЦИЯ:
сградата се намира на ул. 'Дунав' до ул. 'Св. св. Кирил и Методий'. Един от най-подходящите за живеене централни райони. Карето е застроено предимно с красиви къщи от началото на миналия век и нискоетажни сгради, липсва навалицата от хиляди съседи и задръстването от автомобили и движение. На равни разстояния са ул. 'Г. С. Раковски', бул. 'Васил Левски' и бул. 'Сливница', което дава възможност да се възползвате от разнообразен градски транспорт и по-добри възможности да поемете към която и да е точка на града. На пешеходно разстояние има една детска градина и четири училища - 'I-во СОУ', 'Математическата гимназия', 'Първа английска гимназия', 'Първа частна английска гимназия' и Механотехникума.
СТРОИТЕЛСТВО: масивно тухлено строителство от 1967-ма година. В задния двор на кооперацията има възможност за паркиране, входът е в отлично състояние, с нова входна врата с чип достъп и видеонаблюдение. Пред кооперацията има голяма и много приятна градинка. Чиста застроена площ - 100 кв. м без терасите.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: широко входно фоайе с гардероб, голям хол с излаз на двойна тераса, кухня с балкон, две непреходни спални, баня с тоалетна, тоалетна, мокро помещение (перално).
СЪСТОЯНИЕ: жилището е след качествен и скъп ремонт, а обзавеждането е поръчково, с мебели предимно от масив. Стените са с венецианска мазилка, която освен красива е и лесна за поддържане, настилката е основно естествен дъбов паркет, външна топлоизолация.
ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/запад.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

14 + 2 =