ПРОДАВА, ОБЗАВЕДЕН 2-СТ, ЦЕНТЪР

реф.№
1751
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
74
Цена: 
129000€
Етаж: 
6
Етажност: 
7
Тип строителство: 

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН И ГОТОВ ЗА НАНАСЯНЕ ИЛИ ОТДАВАНЕ! СГРАДА НА "ИДОЛ"! ЕКСКЛУЗИВЕН!

ЛОКАЦИЯ: сградата се намира на изключително тихата и приятна централна улица "Христо Ковачев", в непосредствена близост до голяма и ремонтирана градинка с детска площадка, СМГ, МБАЛ "Исул", магазин "LIDL" и спирки на разнообразен градски транспорт. В района има две детски градини, 5-6 училища (едни от най-елитните в София - СМГ, Първа английска и Първа частна англиска гимназии). На пешеходна разходка от храм паметника "Александър Невски", СУ, метростанция и много други.

СТРОИТЕЛСТВО: кооперацията е с АКТ 16 от 2006 год. Проектът е на една от водещите строително-инвестиционни компании, позиционирани във високия сегмент, с над 25 годишен опит и повече от 40 завършени сгради. Строителството им се отличава с високо качество и контрол върху строителния процес, собствен дух и индивидуалност във визията на сградите и общите части и винаги перфектно разпределение на апартаментите, съобразени изцяло с нуждите за комфортен съвременен живот. Етаж 6/7, чиста застроена площ 60.40+13.28 кв.м. общи части.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно фоайе, просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, с излаз на тераса, спалня с излаз на балкон, баня с тоалетна, мазе.

СЪСТОЯНИЕ: жилището се предлага абсолютно обзаведено и оборудвано и не се нуждае от допълнителен ремонт. Районът е много търсен както за живеене, така и за наемане, а предлагането е доста свито.

ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/запад.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Стефания Арсова - 0878 02 28 29

 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

12 + 4 =