ПРОДАВА, АПАРТАМЕНТ С 5 СПАЛНИ, КВ. БОРОВО

реф.№
987
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
300
Цена: 
299000€
Етаж: 
6
Етажност: 
7
Тип строителство: 

СТРАХОТНА ЛОКАЦИЯ ЗА РАЙОНА! ДВОЕН ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА! КРАСИВИ ГЛЕДКИ! ЕКСКЛУЗИВНО!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ул. "Стефан Тошев" 8, в съседство на реномираното "36 СУ-Максим Горки" и "20-ти ДКЦ". Малко ще е ако кажем че районът е добре уреден, само на пешеходно разстояние са 3 държавни и няколко частни детски градини, 3 училища, всички малки и големи вериги за хранителни и битови стоки, безброй заведения, аптеки и какво ли още не. На партера на кооперацията са разположени: банков офис, пицария, денонощен магазин за алкохол и цигари и др. Пазара "Красно село" и новата метростанция са на разстояние 8-9 минутна разходка.

СТРОИТЕЛСТВО: нова кооперация с Разрешение за ползване от 2014 год. Жилище с 5 спални, тип "мезонет", разположено на 6-ти и 7-ми (последен) етаж, със застроена площ от 300 кв.м, 100 кв.м. от които са под формата на страхотни тераси с панорамни гледки във всички посоки. Сградата се отоплява на ТЕЦ.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: ПЪРВИ ЕТАЖ - входно фоайе, просторна дневна с отделен голям кухненски бокс, в който се влиза и от коридора, 2 спални, 2 бани с тоалетни, голям килер (мокро помещение), тераси, ВТОРИ ЕТАЖ - три спални, като едната е с гардеробно помещение (около 12 кв.м), баня с тоалетна, тераси. Площта на терасите може да се конфигурира по различни начини и да се присъедини към площта на апартамента. В сутерена има голям гараж с ролетна врата и възможност да паркират 2 автомобила.

СЪСТОЯНИЕ: продава се на шпакловка и замазка.

ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/запад/юг/север.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

6 + 12 =