Нова сграда в кв. Сухата река

Местоположение: 

DMG ИМОТИ ИНВЕСТ предлага апартаменти и паркоместа в модерна жилищна сграда на ул. "Христаки Павлович" в кв. Сухата река.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в район с изключително добре изградена инфраструктура. Метростанция "Хаджи Димитър" е на 3 мин. пешеходно разстояние, метростанция "Театрална" (13 мин), 143 ОУ (5 мин); детски градини Дъга и Слънце (5 мин.), парк-градина Площад родина (1 мин.), парк "Заимов" (13 мин.), BILLA "Черковна" и BILLA "Владимир Вазов" също са на 3 минути пеша.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата се отличава с модерна градска архитектура и функционални разпределения на апартаментите. Проектирана е с подземно ниво, партер, седем етажа и подпокривно ниво. В подземното ниво са предвидени паркоместа, като допълнително са осигурени и открити места за паркиране в рамките на имота. Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и модерен хидравличен асансьор. Предвидена е шумоизолация на апартаментите, прозорците ще бъдат с шесткамерна дограма с трислоен стъклопакет и К стъкло, шумо- и топлоизолация.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите в сградата ще бъдат предавани на шпакловка и замазка, с монтирана входна блиндирана врата. Предвидени са електронни водомери с дистанционно отчитане, изводи за електрически щори за всеки прозорец в жилищната част. Към всяко жилище са осигурени звънчева, телефонна и видеодомофонна инсталации, мрежа за включване на кабелна телевизия и интернет.

СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ: Система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж; система за видеонаблюдение, която обхваща периметъра около сградата, видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове; СОТ система за всеки апартамент.

ОТОПЛЕНИЕ: изводи за климатици във всяка стая; радиатори ТЕЦ; подово отопление в баните.

Жилищната сграда включва 15 апартамента във вход А и 34 апартамента във вход Б с магазин и общ подземен паркинг. Предлага се богат избор от апартаменти – двустайни, тристайни и четиристайни, със застроена площ от 69 до 140 квадратни метра. Гъвкава схема на плащане, в зависимост от етапа на строителство.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Стефания Арсова
DMG ИМОТИ ИНВЕСТ
тел. 087 80 22 829

 

 

Запитване и огледи

11 + 4 =