Сухата река

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 40
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 41884€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 55656€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 57860€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 78
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 63900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 83
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 84357€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 148
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 145780€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 390
Етаж: 0
Цена: 199000€