2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 66
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 59500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин 9
Квадратура: 63
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 62192€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 78
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 63900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЗахарна фабрика
Квадратура: 68
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 64900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин 9
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 65312€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градНадежда 2
Квадратура: 84
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 66485€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 71
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 67500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел 2
Квадратура: 63
Етаж: 8
Етажност: 9
Цена: 67748€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 68940€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски В
Квадратура: 58
Етаж: 0
Етажност: 6
Цена: 69564€