Овча купел

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 76
Етаж: 6
Етажност: 19
Цена: 74900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 112
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 98560€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 126
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 110880€