Левски

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 370
Етаж: 0
Цена: 62000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 70
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 100886€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 81
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 116884€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 380
Етаж: 0
Етажност: 0
Цена: 120000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 502
Етаж: 0
Цена: 149000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 530
Етаж: 0
Етажност: 0
Цена: 360000€