Дружба 1

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 93
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 47500€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 45
Етаж: 8
Етажност: 9
Цена: 53000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 92000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 95
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 95790€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 115
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 108807€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 116
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 110263€