ТРИЕТАЖНА КЪЩА С ДВОР В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС

реф.№
1640
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
316
Цена: 
305000€
Етаж: 
3
Етажност: 
3
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ТРИЕТАЖНА КЪЩА С ДВОР В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС!

ЛОКАЦИЯ: Жилищният комплекс е разположен на терен с площ от 3900 квадратни метра в един от най-зелените райони на София – кв. Панчарево. Отлично местоположение, панорамни гледки към планината и към града. Квартал Панчарево е известен още със запазената си зеленина, чистота на въздуха и спокойствие на жителите. Всичко това само на 20 минути с кола от централните части на столицата. В района се намират Англо-Американското Училище София, Детска градина „Слънчогледи“, Sofia Beach – спортен комплекс за плажен волейбол и външен басейн, тенис кортове, Ring Mall, ветеринарна клиника, богат избор от вериги супермаркети и др.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът се състои от 9 редови къщи и една самостоятелна /К1/ – разнообразни по размер, както на помещенията, така и на дворовете, като всяка разполага със собствени подземни гаражи или паркоместа. Открояващи за къщите са не само модерната визия, но и функционалните разпределения и зелени площи. Външните дворове на всяка една къща са отделени с жив плет и разполагат с автоматизирана поливна система. Всяка една от къщите се състои от 3 жилищни етажа и сутерен с разгънати застроени площи вариращи от 287 до 399 квадратни метра, отделени зелени части и подземно складово-сервизно помещение.Част от къщите разполагат с по две подземни паркоместа с топла връзка към жилищната зона, а останалата част разполагат с по две наземни паркоместа – с навес и ограничен индивидуален достъп.

КЪЩА К4: Къща 4 се състои от три надземни и един сутеренен етаж, с обща РЗП от 316 кв.м. На приземно ниво са разположени: дневен тракт с кухня, трапезария, хол и прилежаща покрита тераса; санитарен възел, антре и стълбище. Застроената площ на етаж 1 е 85 кв.м. Вторият етаж, с площ от 87 кв.м., се състои от голяма родителска спалня, със собствена баня, дрешник и тераса. Втората спалня на етажа има достъп до втора тераса, а през коридорът се стига до мокро помещение и втора баня. На третия етаж са планирани 2 спални , всяка със собствена баня и дрешници, и достъп до отделни тераси. Заедно с коридорът, стълбището и терасите, общата квадратура на етаж 3 е 83 кв.м.  Сутеренът е площ от 29 кв.м., в който освен складово помещение ще бъдат разположени и всички технически инсталации на къщите – системи за отопление и охлаждане, свързани с външни тела на покрива на къщата. Предвидени са английски дворове за естествена вентилация и осветеност. Осигурени са 2 индивидуални паркоместа за всяка къща, като достъпът до тях се извършва през отделни портали, съответно и двете паркоместа ще бъдат покрити с перголи.

Към къщата има двор с площ 209 кв.м.

ЦЕНИТЕ СА БЕЗ ДДС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 1 =