ПРОДАВА, 3-СТ, СТУДЕНТСКИ ГРАД

реф.№
1599
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
122
Цена: 
138000€
Етаж: 
2
Етажност: 
6
Тип строителство: 

АКТ 16! НАЙ-ДОБРА ЛОКАЦИЯ ЗА РАЙОНА! ПЕРФЕКТНО СТРОИТЕЛСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!

ЛОКАЦИЯ: сградата се намира на ул. "Стоян Камбарев", на границата на кв. Студентски град и атрактивния кв. Дианабад. Улицата е вътрешноквартална и предлага така нужните тишина и спокойствие, същевременно е и много комуникативна. На 3-4 минути пешеходно разстояние са спирките на разнообразен градски транспорт - автобуси: 123, 69, 70, 94, 413, 294, 102, 67, 88, а на една спирка с транспорт или 10-тина минутна разходка е и метростанция "Г.М.Димитров". В непосредствена близост са новия магазин "Фантастико" и магазин "BMB", две детски градини, две средни училища, "5-ти ДКЦ Студентска поликлиника" и разбира се всички университети. Локацията предлага високо качество на живот и висока доходност при отдаване под наем.

СТРОИТЕЛСТВО: сградата е с Разрешение за ползване от началото на 2020 год. Проектът е на една от водещите строително-инвестиционни компании, позиционирани във високия сегмент, с над 25 годишен опит и повече от 40 завършени сгради. Строителството им се отличава с високо качество и контрол върху строителния процес, собствен дух и индивидуалност във визията на сградите и общите части и винаги перфектно разпределение на апартаментите, съобразени изцяло с нуждите за комфортен съвременен живот.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АП. 3: просторна и светла дневна с кухненски бокс и трапезария (над 36 кв.м.), две големи непреходни спални (14.1 и 14.7 кв.м.), две бани с тоалетни, мокро помещение, тераса пред дневната, мазе (4.5 кв.м.).

ИЗЛОЖЕНИЕ: югозапад/югоизток. Много светло, приятно и топло жилище, с ниски режийни разходи.

ОТОПЛЕНИЕ: централен ТЕЦ, изкарани са и изводи за климатици.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
 

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 7 =