ПРОДАВА, 3-СТ, КВ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

реф.№
1097
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
124
Цена: 
182500€
Етаж: 
2
Етажност: 
8
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! АКТ 14! СТРАХОТНА СГРАДА С ОГРАНИЧЕН ДОСТЪП!

ЛОКАЦИЯ: сградата се намира на втора линия от ул. 'Тодор Каблешков', до колелото на градския транспорт. На пешеходно разстояние от МОЛ 'България', магазин 'Билла' и Южен парк. Буквално на 1 мин. разстояние са спирките на автобуси: 65, 73, 74, 76, 204, тролейбуси 7 и 8.

СТРОИТЕЛСТВО: инвестиционната компания е с много богат опит в сферата, с изпълнени над 20 проекта в София и курортите. Строителството също е поверено на професионалистите от 'Булкарп', проектанти са фирма 'Старх'. Сградата  е  проектирана  и  се  изпълнява  като  монолитна  скелетно-безгредова стоманобетонна  конструкция, осигурена на сеизмичност  Х-тастепен по скалата на Медведев -Шпонхойер -Карник. Външните ограждащи и вътрешните преградни стени са от тухлена зидария, изпълнена с керамични тухли на фирма WIENERBERGER, изключително  качествени  зидарии,  модел  POROTHERM , зидарията  се изпълнява с разтвор на фирма BAUMIT. Покривната система е тип  плосък, топъл покрив  -над стоманобетонната плоча се полага пароизолация и топлоизолация от 15см XPS. Шесткамерна PVC дограма с прекъснат термомост  SCHUCO и  троен  пакет  нискоемисионно  стъкло. Асансьор 'KONE' - 8 местен. АКТ 16 се очаква 09.2020 год.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АП. Б3: входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, две бани с тоалетна, две тераси, едната от които е покривна и е бонус към апартамента. Чиста застроена площ - 107 кв.м. + 5 кв.м. покривна тераса. Етаж 1-ви над гаражи. Продават се и подземни паркоместа - EUR 20 000, гаражи - EUR 30 000.

ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/запад


Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Григор Григоров - 0879 93 00 52Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

15 + 4 =