Продава 3-стаен, кв. Оборище

реф.№
1432
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
133
Цена: 
207340€
Етаж: 
3
Етажност: 
16
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ЛУКСОЗНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В ПРЕСТИЖНИЯ КВАРТАЛ "ОБОРИЩЕ"! НА МЕТРИ ОТ ПАРК "ЗАИМОВ" И БЪДЕЩА МЕТРОСТАНЦИЯ!

ЛОКАЦИЯ: Сградата е разположена на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до парк “Заимов” и на 280 метра до входа на новата метростанция на театър "София". Локацията предлага бърз достъп до централните части на града чрез основните пътни артерии бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Ген. Данаил Николаев“. Градският транспорт е добре уреден с автобуси, трамваи и изграждащата се метростанция „Театрална“ на кръстовището на бул. „Янко Сакъзов“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

СТРОИТЕЛНИ ХАКТЕРИСТИКИ: Сградата се отличава с модерна архитектурна визия, изградена изцяло с окачена фасада, френски прозорци и стъклени парапети. На първи етаж са разположени офиси. На останалите 15 етажа са проектирани 2-стайни, 3-стайни, 4-стайни и 5-стайни апартаменти. Сградата е проектирана така, че по-голяма част от жилищата са с южно изложение и имат уникална панорама към парк „Заимов“ и Витоша, а от по-високите етажи и към цяла София. Монолитна скелетно-безгредова конструкция, съставена само от плочи и носещи стоманобетонни шайби и колони, осигурява на клиентите максимални възможности за индивидуалното разпределение на помещенията в апартаментите. Стените са изпълнени с висококачествени керамични блокове Porotherm N+F на австрийския концерн WIЕNERBERGER. Вътрешните са с размер 12 см, а външните - с 25 см.  Висококачествена алуминиева дограма на Schuco или Reynaers Aluminium с енергийно ефективен стъклопакет, вътрешен обем, запълнен с газ аргон 90%, от три флоатни стъкла, което увеличава максимално шумо- и топлоизолацията на помещенията. Външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл. Повечето прозорци в сградата са тип френски с цел повече осветеност на апартаментите. Подземните гаражи са на 2 нива с топла връзка към жилищната зона.  Сградата е с Акт 14 от Ноември 2020г. Очакван срок на завършване: до 31.12.2021 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. 5 се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, две непреходни спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, мокро помещение и балкон. Чиста застроена площ: 105 кв.м.

ОБЩИ ЧАСТИ: Входно предверие с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от естествен камък и дизайнерски гранитогрес. Парапетите са по архитектурен детайл. Стъклени врати отделят стълбището и коридорите. Стените и таваните са изпълнени с гипсова мазилка и латекс. Ще бъдат монтирани 2 високоскоростни асансьора на фирма OTIS (САЩ), KONE (Финландия) или подобен, с автоматични иноксови врати за 8 лица. Интериорът на кабините е с луксозна дизайнерска визия.  Пред сградата се предвиждат 1 010 кв. м професионално аранжирани зелени площи.

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ. В сградата ще бъдат монтирани алуминиеви радиатори на самостоятелни отоплителни кръгове, свързани към обща колекторна кутия пред апартамента, като температурата се регулира индивидуално за всички помещения. Отоплителната инсталация е с 5-слойни полиетиленови тръби с алуминиева вложка, изтеглени в гофрирани тръби в подовата замазка. Предвидена е абонатна станция в специално помещение в подземния етаж и свързана към топлопреносната мрежа на Топлофикация София АД.

СИГУРНОСТ И ПОДДРЪЖКА:  За да се осигури удобството на всички живеещи в сградата, специализирана фирма ще осигурява контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж; поддръжка на озеленяването; почистване на снега през зимните месеци.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ:
25% от сумата при сключване на предварителен договор за продажба
15% от сумата на кота +18.10 метра
25% от сумата на кота било
15% от сумата на поставена дограма
10% от сумата на направена мазилка
10% от сумата на акт 15

Водещ брокер:

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

4 + 0 =