Продава 3-стаен, Дървеница

реф.№
1784
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
99
Цена: 
138614€
Етаж: 
3
Етажност: 
7
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! МОДЕРНА НОВА СГРАДА В ЕДИН ОТ НАЙ-ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ РАЙОНИ НА СОФИЯ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

DMG ИМОТИ предлага 3-стаен апартамент в нова сграда от дългогодишен строител с множество реализирани проекти. 

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в близост до бул. "Андрей Ляпчев" и парк "Въртопо". Наблизо има спирки на градски транспорт, големи вериги магазини за хранителни стоки, детски градини, училища и множество заведения. Районът е един от най-предпочитаните за живеене, заради добре организираната пътна и транспортна инфраструктура. Бързо придвижване до всяка точка на София, посредством няколкото големи булеварда в района: "Андрей Ляпчев", "Г.М.Димитров", "Драган Цанков" и "Цариградско шосе".

СТРОИТЕЛСТВО: Проектът е на една от водещите компании в бранша с десетки завършени обекти в София и страната. Сградата е проектирана с партер, пет и седем етажа и мансардно ниво. Разполага с 4049 кв. м наземна РЗП, като на партерния етаж са заложени гаражи и обслужващи помещения. В подземното ниво е обособен паркинг. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:  Ап. 14 се намира на 3-ти жилищен етаж и се състои от всекидневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, едната с дрешник,  баня с тоалетна, склад и два балкона. Чиста застроена площ: 84 кв.м.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ И ДРУГИ АПАРТАМЕНТИ! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14
e-mail: maria.kuncheva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 5 =