Продава 3-стаен, Дианабад

реф.№
1350
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
134
Цена: 
195721€
Етаж: 
3
Етажност: 
7
Тип строителство: 

ПРЕД АКТ 16!  ДО МЕТРОСТАНЦИЯ! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС СЪС ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ! 

DMG ИМОТИ предлага  тристаен апартамент  Б88 с функционално разпределение в комплекс от две нови сгради с Акт 15 в кв. Дианабад. Комплексът е от затворен тип с озеленен вътрешен двор  и високо ниво на сигурност.

ЛОКАЦИЯ: Сградите се намират на 170 м. от метростанция Г.М.Димитров, на тиха улица във вътрешноквартално пространство, с достъп от две посоки - бул. Г.М.Димитров и бул. Драган Цанков. В непосредствена близост са и спирките на автобуси 67, 69, 70, 88, 123, 413. В района има магазини за хранителни стоки, спортни обекти, басейн "Диана", Ловен парк, множество детски площадки, четири учебни заведения, три детски градини, търговски център и др.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът е разположен на площ от 4290 кв.м. и е съставен от един 8-етажен и един 7-етажен блок с общо озеленено пространство между тях и общ подземен паркинг с предвиден гараж за всеки апартамент. Входът е с контролиран достъп. Всеки от блоковете е с 3 входа, като на всеки етаж има от 2 до 4 апартамента. Към всеки вход са предвидени помещения за общо ползване за детски колички и велосипеди като отделно има и паркинг за велосипеди.

ОБЩИ ЧАСТИ: Подова настилка - гранит. Асансьори - "Отис" с безшумен механизъм и батерии, които осигуряват работата им без електричество за 3-4 часа. Междуетажните плочи са шумоизолирани.
         
ОТОПЛЕНИЕ: Сградата е на ТЕЦ, връзките са хоризонтални (т.е. абонатите плащат само това, което са потребили). На акт 16 инсталацията се издава с профилактирани радиатори с поставени топломери - остава само да се извади партида.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. 88  в сграда Б се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, две непреходни спални,  две бани с тоалетна,  две тераси. 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите се издават на шпакловка и замазка. Терасите са с хидроизолация и се издават с положени плочки, фугирани, като външната стена е с врачански камък и парапет от метален обков. Дограмата е петкамерна  "Рейхау" с троен стъклопакет. Външни врати - "Солид".

ПОДДРЪЖКА: Сградата се изгражда с цялостна инфраструктура за контролиран достъп с видеонаблюдение и обща външна ограда. На първо общо събрание собствениците ще гласуват как ще се поддържа сградата в това число охрана, озеленяване и почистване. На етап покупка няма задължение за подписване на договор за поддръжка.

Към апартаментите има възможност за закупуване на подземен гараж, както и на складово помещение на партер.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

6 + 1 =