ПРОДАВА, 2-СТ, КВ. ЛЕВСКИ

реф.№
1049
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
64
Цена: 
62720€
Етаж: 
2
Етажност: 
5
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! ОТЛИЧНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И СГРАДА! ПОСЛЕДНИ АПАРТАМЕНТИ!

ЛОКАЦИЯ: сградата се намира на ул. "Кап. Райчо Николов", до ул. "Рилска обител" и на втора линия от бул. "Ботевградско шосе". На 10 мин. от топ центъра и буквално на 5 минути с транспорт до новооткритата метростанция на "Театър София". Районът е известен със спокойствието и тишината, тъй като е застроен предимно с къщи и нискоетажни кооперации. Същевременно дава и отлични комуникации и добре организиран транспорт. Пред кооперацията са спирките на трамвай 22, автобуси 79 и 90. Чрез бул. "Ботевградско шосе" бързо и безпрепятствено стигате до централна и източна София, а в обратната посока към "Околовръстен път", който отваря десетки нови възможности да поемете в различни дестинации.

СТРОИТЕЛСТВО: строително-инвестиционната компания, която изпълнява обекта не е с мащабен характер, но е съставена от хора с достатъчно опит и отлична репутация. Проектант е известното в сферата студио - "Топ арх". Сградата е предвидена с партерно ниво  (магазини, аптека, гаражи), 5 етажа с апартаменти и подземно ниво с паркоместа и топла връзка с основната сграда. Изпълнява се с тухли WIENERBERGER, 5-камерна дограма с троен стъклопакет (цвят златен дъб), луксозни общи части и помещения за велосипеди и колички. Апартаментите се продават на шпакловка и замазка, с монтирани външна блиндирана  и вътрешни интериорни врати. Очакван АКТ 16 - май 2021, като най-вероятно ще е 3-4 месеца по-рано.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА АП. 3: входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна. Чиста застроена площ - 53 кв.м., етаж 1-ви над магазини. Подземни паркоместа на цена EUR 10 000.

ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/северозапад

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: Мария Кунчева - 0877 66 26 14Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

2 + 6 =