ПРОДАВА, 2-СТ, ЗАХАРНА ФАБРИКА

реф.№
840
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
68
Цена: 
64900€
Етаж: 
3
Етажност: 
4
Тип строителство: 

РЕМОНТИРАН, САНИРАН, ПРОСТОРЕН! ЕКСКЛУЗИВЕН!
ЛОКАЦИЯ: блокът е ситуиран на изключително тихо и приятно за живеене място, непосредствено до детска градина 'ДГ 158 - Зора', община 'Илинден', частно начално и основно у-ще 'Лотос' и на няколко минути пешеходно разстояние от спирките на разнообразен градски транспорт (тролеи - 6, 7, автобуси - 82, 83, 309, 310). Голямо и перфектно поддържано околоблоково пространство с нови алеи и пейки, разположени сред много дървета и зеленина.
СТРОИТЕЛСТВО: масивна тухлетна кооперация от 1965-та година, с отлично поддържани и ремонтирани общи части, със сменена дограма, нова входна врата и домофонна система.
НЕПРЕХОДЕН! РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Г-образен коридор с вграден гардероб, голяма кухня с тераса, просторен хол с тераса, спалня, баня с тоалетна, мазе - 8 кв. м. Всички помещения са големи и жилището лесно може да се преустрои на 3-ст апартамент.
СЪСТОЯНИЕ: жилището е след направен преди 2 години основен ремонт. Сменени са дограмите, вътрешните интериорни врати, нова външна врата, сменени са вертикални и хоризонтални щрангове. Настилки: гранитогрес в коридора и кухнята, естествен паркет в стаите. Целия вход е саниран. Нуждае се само от освежаване на стените.
ИЗЛОЖЕНИЕ: хол - запад, кухня и спалня - изток. Светъл, вътрешен и топъл апартамент с ниски режийни разходи.
Агенцията работи с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 0 =