продава 2- стаен център

реф.№
894
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
86
Цена: 
139990€
Етаж: 
4
Етажност: 
5
Тип строителство: 

МНОГО ПРОСТОРЕН, С ЛЕСНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО В ТРИСТАЕН! ПАРКОМЯСТО ВЪВ ВЪТРЕШЕН ДВОР!


ЛОКАЦИЯ: изключително престижно местоположение, в един от най-желаните райони на централна София. Сградата е ситуирана на бул. 'Пенчо Славейков', срещу МБАЛ 'Пирогов'. На пешеходно разстояние са: 'Руски паметник', Петте кьошета, НДК, Александровска и Военна болница и много други. В съседство на сградата е и басейн 'Виктория'.


СТРОИТЕЛСТВО: монолитно строителство от 1968 год., с добре поддържани общи части и осигурено паркомясто във вътрешен двор. В сградата няма асансьор. Районът е 'Зелена зона' и с годишния абонамент винаги се намират места за спиране, като в съседна сграда може да се наеме и подземен гараж с изгодни условия при ползване на втори автомобил.


РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно фоайе, двоен хол - около 30 кв.м, кухня - 14 кв.м, спалня - 15 кв.м, баня, тоалетна, тераса пред кухнята и спалнята. Жилището може много лесно и по няколко начина да се преустрои в апартамент с две спални (вижте схемите приложени в снимките).


СЪСТОЯНИЕ: настилки - естествен дъбов паркет в отлично състояние, теракота в кухнята, стени - латекс. Като цяло се нуждае от съвременен ремонт.
ИЗЛОЖЕНИЕ: Юг. Много слънчево, светло и топло жилище, с ниски месечни разходи.

Агенцията работи с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.
Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

5 + 2 =