Продава 2-стаен, Манастирски ливади-Запад

реф.№
1665
Вид на имота: 
Квадратура: 
64
Цена: 
69900€
Етаж: 
4
Етажност: 
5
Тип строителство: 

АКТ 14! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС С ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА, ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ, ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ СТРОИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент в новоизграждащ се затворен комплекс, състоящ се от две сгради с подземни и надземни гаражи, голям вътрешен двор, алеи за разходка, детска площадка и магазин.

ЛОКАЦИЯ: Комплексът се намира в близост до бул. „България“ в кв. Манастирски ливади – Запад и предлага лесен и бърз достъп до околовръстния път, Мол „България“, Южен Парк, Витоша планина и центъра на София. Най-близката спирка на градски транспорт /трамвай №7/ е на 1 мин. пешeходно разстояние.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът се състои от 60 апартамента, 43 подземни и 7 надземни гаража. В проекта са заложени функционални разпределения на жилищните зони и реализацията им с висококачествени строителни системи и материали. Външната зидария ще бъде изпълнена с тухли Wienerberger Poroterm N+F, а вътрешната - с тухли Wienerberger Forati, които се характеризират с отлични топло- и шумоизолационни качества. Прилаганата при строителството технология XPS 10см осигурява над 40% енергоспестяване и увеличава живота на фасадата. Сред енергоспестяващите предимства на сградата е и предвидената 6-камерна дограма с немски обков /четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло отвътре/, която също допринася за близо 40% по-ниски разходи за енергия и шумоизолация. Сградата е с Акт 14.

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградата ще се използват изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и висок клас асансьори. Предвидено е и помещение за охрана (портиер). Достъпът до сградите ще се осъществява с чип.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Двустаен апартамент със статут на ателие в сграда А,  с чиста застроена площ:. 56,59 кв.м и обща застроена площ: 64,41 кв.м. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс , спалня, баня с тоалетна, и тераса.

ОТОПЛЕНИЕ: Отоплението ще е на газ с индивидуално котле.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментът ще се предаде в следното състояние: стени – гипсова шпакловка, стени в бани и WC – вароциментова мазилка, тавани – гипсова шпакловка, под – циментова замазка, външна блиндирана врата, изградена ел. инсталация по проект, изградена ВиК на тапа с монтирани водомер, изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори, тераси – хидроизолация и гранитогрес. Осигурени са домофонно-звънчеви уредби, окабеляване за телефон, СОТ и Интернет.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Георги Кунчев

тел. 0877 733 191Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 0 =