Продава 2-стаен, кв. Сухата река

реф.№
1729
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
55
Цена: 
57860€
Етаж: 
2
Етажност: 
5
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА ОТ ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ С НАД 30 ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент в нова сграда от утвърден строител в кв. Сухата река.

ЛОКАЦИЯ: Сградата е разположена на изключително комуникативно място, намиращо се в близост до множество спирки на градския транспорт, 124-то Основно училище, Целодневна Детска Градина 110 'Слънчева мечта', магазини за хранителни стоки и др. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата се състои от 5 жилищни етажа, като на партер са разположени гаражи и външни паркоместа, четири жилищни етажа с по четири апартамента и подпокривен етаж с един самостоятелен апартамент с панорамна гледка. Изпълнява се от утвърден инвеститор с над тридесет завършени и въведени в експлоатация обекти. Очакван срок за завършване - след 24 месеца.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. 6 се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Чиста застроена площ: 44 кв.м.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени и тавани: турбозол, под: циментова замазка. Входна врата – метална. Врата към тераса външна – пластмасова със стъклопакет. Изпълнена осветителна, силова и слаботокова инсталации, монтирано апартаментно ел. табло, ел. ключове, ел. контакти, изводи за осветителни тела с фасонка. Окабеляване и изводи за телефон, домофон. Водопроводна инсталация – на тапи изпълнена с ПП тръби. Монтиран водомер за студена и топла вода. Вентилацията в баните и тоалетните – изпълнена с ПВЦ тръби.

В сградата се предлагат различни видове апартаменти, като цените на апартаментите започват от 40 289 евро, паркоместа - 6000 евро. За информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева
тел. 0877797141
e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

10 + 1 =