Продава 2-СТАЕН, кв. Малинова долина, гр. София

реф.№
1766
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
61
Цена: 
72600€
Етаж: 
3
Етажност: 
5
Тип строителство: 

НОВ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ И КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! БЕЗ КОМИСИОНА!


ЛОКАЦИЯ: Районът е с изградена нова пътна инфраструктура, която осигурява бърза връзка с ключови пътни артерии в посока към центъра и изходите от града. В бъдеще предстои изграждането на близка метростанция на кръстовището на булевард Симеоновско шосе и улица Проф. Д-р. Иван Странски. В близост се намират магазини Фантастико, Kaufland, детски градини, елитни училища, зали и комплекси за спорт.


СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Приоритет на инвеститора е постигането на ниски енергийни разходи с използването на качествени материали и изолации. Сградите ще бъдат на четири етажа с модерна архитектура и фасада. Тухлите са 'WINERBERGER',  7-камерна PVC дограма, външна дванадесет сантиметрова EPS изолация. Покривите и терасите с топло- и хидроизолация XPS. 


ОБЩИ ЧАСТИ: В сградите ще се използва изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и алуминиеви парапети със стъкло. Осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и мрежи за интерент и телевизия. Ще бъде инсталиран шестместен асансьор с автоматични врати, с възможност за влизане на детска количка.


РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: антре, дневна с кухненски бокс, непреходна спалня, тераса, склад, баня с тоалетна. Застроена площ 50,02 кв.м. Изложение: югозапад.

В сградите от комплекса се предлагат различни видове апартаменти. За информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ. 

Работим и през почивните дни! Водещ брокер: Стефания Арсова 0878 02 28 29Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 13 =