Продава 2-стаен, град София, Сердика

реф.№
564
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
63
Цена: 
63000€
Етаж: 
7
Етажност: 
8
Тип строителство: 

ТОП МЯСТО ЗА РАЙОНА!  ИЗЦЯЛО ЮЖЕН, ПРОСТОРЕН И СЛЪНЧЕВ!

ЛОКАЦИЯ: блокът се намира в началото на ул. 'Гюешево', до бул. 'Акад. Иван Евст. Гешов', на две спирки от съществуваща и на една спирка от новострояща се метростанция, която ще заработи от 2019 год. Районът е изключително комуникативен, само на 2-3 км. от идеалния център. В непосредствена близост са спирките на разнообразен градски транспорт (автобуси - 3, 60, 72, 83, 102, трамваи 11 и 22), търговски център 'Сердика', две училища, техникум, поликлиника и две детски градини, едната от които е за рехабилитация на инвалидизирани деца. 

СТРОИТЕЛСТВО: панелна сграда от 1973 год. , с отлично поддържани общи части, нова входна врата с чип достъп и ремонтиран преди една година покрив с 15 годишна гаранция. Пред блока има голям паркинг. 

НЕПРЕХОДЕН! РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: коридор, хол с излаз на балкон, кухня с трапезария с усвоен към нея балкон, спалня, баня с тоалетна, мазе. Жилището позволява не един вариант за лесно преустройство в тристаен апартамент. 

СЪСТОЯНИЕ: в много добро състояние. Дограмата е PVC, външна и вътрешна топлоизолация, настилки: теракот в коридора и кухнята, отлично поддържан естествен дъбов паркет в стаите. Малко му трябва за да се превърне в жилище, отговарящо на всички съвременни критерии. 

ИЗЛОЖЕНИЕ: едностранно, изцяло юг. Много топъл и светъл апартамент, с ниски режийни разходи. 

Агенцията работи с комисионно възнаграждение в размер на 2. 5% от крайната продажна цена. Безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит. 

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Георги Кунчев
0877 733 191Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

4 + 4 =