ПРОДАВА 1-СТ, ПРЕУСТРОЕН НА 2-СТ

реф.№
1662
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
45
Цена: 
53000€
Етаж: 
8
Етажност: 
9
Тип строителство: 

ПРЕУСТРОЕН НА 2-СТ! НОВ ПАНЕЛ ЗА РАЙОНА! ЮЖЕН! ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!


ЛОКАЦИЯ: блокът е ситуиран на много комуникативно място, с бърз достъп до центъра на града, изходните булеварди и летището. На 10 мин. пешеходно разстояние е метростанция 'Дружба', а непосредствено до сградата са спирките на изключително разнообразен градски транспорт -(тролеи - 4 и 11, автобуси - 10,404,604,84,88,384). В района са представени почти всички големи големи хипермаркети за хранителни и битови стоки - 'Фантастико', 'Т-Маркет', пазара на Дружба и мн. други.


СТРОИТЕЛСТВО: панелна сграда от 1984 год. с отлично поддържани и ремонтирани общи части, заключващ се вход с чип достъп. Пред блока има голяма озеленена градина и много възможности за паркиране.


РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: коридор с вграден гардероб, хол с кухненски бокс изнесен на балкона, непреходна спалня (бившата кухня), баня с тоалетна, мазе.


СЪСТОЯНИЕ: дограмата в жилището е сменявана преди 3-4 години, както и част от настилките. Нуждае се от съвременен вътрешен ремонт, но може да мине и само с освежаване.


ИЗЛОЖЕНИЕ: изцяло юг, с гледка към Витоша. Много слънчев и топъл вътрешен, апартамент, с почти нулеви разходи за отопление.


ОТОПЛЕНИЕ: целия вход са се отказали от услугите на Топлофикация за отопление, ползват си само топлата вода.


Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Илиев - 0888 339 443Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

6 + 3 =