ПРОДАВА, КЪЩА, В.З. ЯРЕМА

реф.№
1592
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
114
Цена: 
195000€
Етажност: 
2
Тип строителство: 

НЕВЕРОЯТНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ! ПЕРФЕКТНА НОВА КЪЩА С ГОЛЯМ И ОБЛАГОРОДЕН ДВОР!

ЛОКАЦИЯ: в.з. Ярема се намира на южния склон на Витоша, на 20 км. от Околовръстния път на София и само на 30 мин. от центъра на града. Достъпът е бърз и безпрепятствен, пътят е новоасфалтиран и добре поддържан. Вилната зона предлага уникална природа, замайващи гледки, чист въздух и невероятно спокойствие. Не случайно районът е станал дом само на хора с възможности, бивши и настоящи политици, представители на бизнеса, нотариуси и др. Ще ви впечатлят новите красиви къщи и отлично организираните нови асфалтови улици. До вилната зона ходят и две автобусни линии. Всички са целогодишно живеещи.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: къщата е със застроена площ от 114 кв.м., на първия етаж са ситуирани: всекидневна с емпоре, кухненски бокс към всекидневната, 2 спални, 2 бани с тоалетни, антре, и складово помещение, втория мансарден етаж е еднопространствено помещение. Отлично поддържан, голям и озеленен с екзотични растения двор с площ от 920 кв. метра. В дъното на двора има и уникална дървена детска къщичка.

СТРОИТЕЛСТВО: къщата е новострояща се, в момента е на АКТ 14, като се очаква да бъде готова с Разрешение за ползване в началото на 2021 год. Изпълнява се само с висококачествени материали, като ще бъдат достигнати и задминати всички изисквания на строителството, осигуряващи надеждност и комфорт на живот.

КОНСТРУКЦИЯ НА СГРАДАТА: монолитна стоманобетонна скелетна конструкция с хидро и топлоизолация, с пакет фасадна топлоизолация 10 см.

ПОКРИВ: покривна конструкция с метални керемиди „Arad Optima", суровината използвана за производството на този иновативен профил идва от най-известните стоманодобивни предприятия в Европа – Marcegali и Arcelor Mittal, покривни прозорци Fakro, топлоизолация с минерална вата, паро и хидроизолация.

СТЕНИ И ПОД: външни тухлени стени „Wienerberger Porotherm" 25 см, вътрешни преградни стени от тухли „Wienerberger Porotherm" 12 см; машинна мазилка.

КОМИНИ: Schiedel. Коминната система Schiedel UNI plus е трислойна изолирана универсална система, подходяща за всички видове гориво и всички типове пещи.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 1 =