ПРОДАВА, ЗАВЪРШЕН 2-СТ, БАНИШОРА

реф.№
1752
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
58
Цена: 
85000€
Етаж: 
5
Етажност: 
7
Тип строителство: 

ЗАВЪРШЕН ДО КЛЮЧ! СГРАДА НА "ИДОЛ"! ЕКСКЛУЗИВЕН!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ул. "Карлово", в близост до ул. "Враня". Много тиха и приятна уличка, в периферията на центъра. Мястото е и доста комуникативно, с бърз излаз на основни булеварди: "Сливница" и "Опълченска", и на минути разстояние от разнообразен транспорт - автобуси: 11, 74, 60, 86, 309, 310, тролейбуси: 1, 3, 5, 6, 7. Голямо предимство е и близостта с Централна гара и Централна автогара.

СТРОИТЕЛСТВО: кооперацията е с АКТ 16 от 2008 год. Проектът е на една от водещите строително-инвестиционни компании, позиционирани във високия сегмент, с над 25 годишен опит и повече от 40 завършени сгради. Строителството им се отличава с високо качество и контрол върху строителния процес, собствен дух и индивидуалност във визията на сградите и общите части и винаги перфектно разпределение на апартаментите, съобразени изцяло с нуждите за комфортен съвременен живот. Етаж 6/7, чиста застроена площ 49.10+8.36 кв.м. общи части.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, много приятна тераса пред двете стаи, мазе.

ИЗЛОЖЕНИЕ: изток, много светъл и топъл вътрешен апартамент, с ниски консумативни разходи.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Стефания Арсова - 0878 02 28 29Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

5 + 2 =