ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, ТОП ПАРЦЕЛ В КВ. КАРПУЗИЦА

реф.№
841
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
1551
Цена: 
26000€
Етаж: 
0

ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, НАЙ-ДОБРИЯ ПАРЦЕЛ В КВАРТАЛА, ЪГЛОВ! ПРОЕКТ! ЕКСКЛУЗИВЕН!
ЛОКАЦИЯ: имотът се намира на ъгъла на улиците 'Княжевска' и 'Дивна', до детска градина 'ДГ 60-Бор' и 26-то СУ 'Йордан Йовков'. Пред имота е и спирката на автобус 107. 'Княжевска' е централната за квартала улица и свързва кв. 'Горна баня' с бул. 'Цар Борис III', а е с лесен достъп и до бул. 'Никола Петков'.
УСТРОЙСТВЕНИ ПОКАЗАТЕЛИ И ПАРАМЕТРИ: по ОУП имотът попада в зона Жк (жилищна зона с преобладаващо комплексно застрояване), с параметри: плътност 40%, кинт 3, кота корниз 26 м. Района е с приет ПУП и няма никакви проблеми със стартиране на строителството. Имаме изготвен идеен проект за сграда с надземно РЗП от 4502 кв.м и общо РЗП с подземния паркинг от 5800 кв.м. Агенцията има пълномощно от собствениците и им съдействаме за всички процедури, като в момента работим по издаване на ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ!
УСЛОВИЯ: 26 000 евро и обезщетение в размер на 25%. Имотът е с перфектна локация и параметри, отворен с югоизточно изложение. Около него останалите имоти са с по-ниски застроителни показатели и сградите са 3 етажни, което ще допринесе за хубави гледки и пространство дори от ниските етажи на бъдещата сграда. 

Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.

 

Особености: Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 3 =