Нов комплекс - кв. Дървеница

Местоположение: 

МОДЕРЕН КОМПЛЕКС В ЕДИН ОТ НАЙ-ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ РАЙОНИ НА СОФИЯ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нов комплекс от дългогодишен строител с множество реализирани проекти. 

ЛОКАЦИЯ: Сградите се намират в близост до бул. "Андрей Ляпчев" и парк "Въртопо". Наблизо има спирки на градски транспорт, големи вериги магазини за хранителни стоки и множество заведения. Районът е един от най-предпочитаните за живеене, заради добре организираната пътна и транспортна инфраструктура. Бързо придвижване до всяка точка на София, посредством няколкото големи булеварда в района: "Андрей Ляпчев", "Г.М.Димитров", "Драган Цанков", "Цариградско шосе" и "Симеоновско шосе". Кварталът е перфектно организиран, с множество магазини, детски градини, училища, разнообразен градски транспорт и заведения.

СТРОИТЕЛСТВО: Проектът е на една от водещите компании в бранша с десетки завършени обекти в София и страната. Едната от сградите в жилищния комплекс е проектирана с партер, пет и седем етажа и мансардно ниво. Разполага с 4049 кв. м наземна РЗП, като на партерния етаж са заложени гаражи и обслужващи помещения. В подземното ниво е обособен паркинг.  Другата сграда е проектирана с партер, три и седем етажа, както и мансардно ниво. Надземна РЗП: 3919 кв.м. Ниво партер е планирано с търговски обекти и се състои от магазини, кафе-аперитив, както и триетажна зона с ателиета. Останалите надземни нива съдържат жилища. В подземното ниво е осигурен паркинг.

В СГРАДИТЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14

Запитване и огледи

2 + 0 =