Нов комплекс в кв. Драгалевци

АКТ 15! УНИКАЛЕН КОМПЛЕКС ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, ПРОЕКТИРАН ЗА СЪВРЕМЕНЕН И ИЗИСКАН НАЧИН НА ЖИВОТ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти в комплекс от затворен тип в тих район, в подножието на Витоша, само на 15 минути от центъра на града. 

ЛОКАЦИЯ: Комплексът се намира на комуникативна локация с лесен достъп до всички основни маршрути и обществен транспорт с планирана метростанция на 500 метра. Централната градска част е на 15-20 минути с кола, летище София – 20-25 минути с кола, Ски лифт - Алеко – 7 минути с кола, Бизнес парк София – 8 минути с кола, Пътен възел с околовръстното шосе – 500 метра. В непосредствена близост има магазини за хранителни стоки /Супермаркет  Фантастико” – 400 m, Супермаркет “Лидл” – 400 m/, магазини за цветя, салони за красота, спортно-развлекателни центрове и местни ресторанти.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата съдържа 53 просторни апартамента и ателиета с 1, 2 или 3 спални, голям озеленен двор с пешеходни пътеки, детска площадка, подземни паркоместа и подземни складови помещения, прилежащи към всеки апартамент. Партерните апартаменти  са с частни градини, с директен изглед към Витоша и достъп до благоустроените ландшафтни площи. Всички апартаменти имат индивидуални подземни складови помещения. (Включено в цената!). 75 паркоместа за 53 апартамента (65 вътрешни и 10 външни паркоместа). Безплатни места за паркиране на велосипеди. Сградата е с АКТ 15. Очакван АКТ 16 - до края на годината.

ОТОПЛЕНИЕ: Отоплението на блоковете ще се извършва икономично и удобно с природен газ.  Ще бъде изградена инфраструктура за климатизация, която ще позволи на собствениците да поставят външните тела на определени места, без да развалят фасадата и вида на сградите.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

9 + 0 =