Нова сграда, Център

Местоположение: 

НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА С ПОДЗЕМНИ ПАРКОМЕСТА! ЦЕНТРАЛНА ЛОКАЦИЯ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нова жилищна сграда с подземни паркоместа/гаражи и един магазин на ул. ”Цар Самуил” в Центъра, гр. София.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Външна зидария от тухли Wienerberger Poroterm N+F и вътрешна зидария от тухли Wienerberger Forati от най-висок клас и с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества. Дограма: 7- камерна дограма REHAU с немски обков: четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло отвътре. При построяването на сградата ще бъде използвана технологията XPS 10см, която осигурява над 40% енергоспестяване, което от своя страна увеличава и живота на фасадата.

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградата ще се използват изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и висок клас асансьори. Предвидено е и помещение за охрана (портиер).

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени – гипсова мазилка; стени в бани и WC – вароциментова мазилка; тавани – гипсова замазка; под – циментова замазка; външна блиндирана врата. Изградена ел. инсталация по проект, изградена ВиК на тапа с монтирани водомер. Изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори. Тераси – хидроизолация и гранитогрес. Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 
Сергей Сусликов
GSM: 0877494946
e-mail: sergey.suslikov@dmgimoti.com

Запитване и огледи

1 + 15 =