Нова сграда - Център

Местоположение: 

НОВА СГРАДА В ЦЕНТЪРА!  АТРАКТИВНИ ЦЕНИ В НАЧАЛОТО НА СТРОИТЕЛСТВОТО!

ЛОКАЦИЯ: Проектът ще бъде реализиран в централната част на София – район „Възраждане“ на тиха и спокойна улица на 5 минути от метростанция „Опълченска“ и парк „Свети Никола“ на пешеходно растояние от “Mall of Sofia”, площад „Независимост“ и катедрален храм „Света Неделя“. Местонахождението съчетава бързата и удобна комуникация със спокойната и тиха градска среда на района. В непосредствена близост до нея са 18-то училище „Уилям Гладстоун“, 32-ро училище „Св.Климент Охридски“, 134-то училище „Димчо Дебелянов“, както и няколко целодневни детски градини.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Сградата се състои от  43 апартамента, като към всеки апартамент е предвидено подземно помещение от 2 кв.м., 28 паркоместа в сутерена, 5 външни паркоместа и 14 гаражни клетки. Изложението на апартаментите е изток и запад. Правата рампа към подземната маневрена улица и гаражи е изцяло покрита в обема на сградата. Всички нива са обслужени от комуникационното ядро със стълбищна клетка, а асансьорната уредба на испанската марка “ORONA” ще обслужва всички нива на сградата за 8 лица. Конструкцията е стоманобетонна, зидовете са тухлени. Фасадите са топлоизолирани, завършени с цялостната система на Weber. Парапетите са ажурни – метални. Външните дограми са PVC. Сградата ще бъде топлофицирана с индивидуални топломери, енергоефективна съвременна фасада и луксозни общи части. Предвидено е необходимото озеленяване в задната част на имота, даващо възможност за отдих с беседка. 

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ: Офертните цени са със степен  на завършеност на  шпакловка и замазка. Примерна схема на плащане: 2000 евро капаро,  30% при получаване на строителна линия и разрешение за строеж, 10% на Кота 2,80 – 2 етаж, 10% на Кота 8,60 – 4 етаж, 10% на Кота 14,40 – 6 етаж, 20% 3 месеца след Акт 14, 10% на Акт 15 и 10% на Акт 16.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

 

Водещ брокер:

Стефания Арсова

тел. 0878022829

e-mail : stefania.arsova@dmgimoti.com

 

 

Запитване и огледи

5 + 4 =