Нова сграда - Сухата река

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ЕЛЕГАНТНА СГРАДА С ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! ДО МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова луксозна жилищна сграда в кв. Сухата река. Сградата материализира визията за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

ЛОКАЦИЯ: Сградата ще бъде разположена на ул. „Черковна“, до метростанция “Хаджи Димитър“, на пешеходно разстояние от училища, детски градини, банки, аптеки, магазини и спортни съоръжения. Комуникативното местоположение до основните пътни артерии - ул. Чековна, бул. Мадрид и бул. Данаил Николаев осигурява удобно придвижване с автомобил и градски транспорт. Бъдещите обитатели ще имат и пешеходен достъп до центъра на града.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата е проектирана на 9 етажа с разгъната застроена площ около 8 600 кв.м. Ще бъде изпълнена с уникална архитектурна визия, съчетаваща окачена фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. В сградата са разположени два сутеренни етажа с гаражи, достъпът е чрез рампа. На първи етаж има магазини, апартаменти с  градини и гаражи. На останалите 8 етажа са проектирани двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Жилищата на последните етажи предоставят уникална гледка и панорамни тераси. Сградата е на етап на строителство. Очакван срок за завършване: 2022г.

ОБЩИ ЧАСТИ: Входното фоайе се отличава с луксозна дизайнерска визия с подчертано индивидуален облик. Подземните гаражи са с топла връзка към жилищната зона.  Съгласно одобрен проект "Паркоустройство и Благоустройство", бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи във вътрешен двор на сградата. За да се осигури удобството на всички живущи в сградата специализирана фирма ще осигурява охрана за контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж, поддръжка на озеленяването и почистване на снега през зимните месеци.

В сградата се предлагат апартаменти с различна квадратура и разпределение, с възможност за избор на етаж, изложение  и гледка.  За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

3 + 0 =