Нова сграда, Студентски град

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! СГРАДА С КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! СТРОИТЕЛ С МНОЖЕСТВО ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова сграда, разположена на комуникативно място в Студентски град. 

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на вътрешноквартална улица в близост до основните пътни артерии бул."Симеоновско Шосе" и бул. "Г.М. Димитров",  недалеч от Ловен парк, Зоопарк, парк Борисова градина. Районът предлага отлично изградена инфраструктура с удобни транспортни връзки до различни точки на столицата. Най-близката метростанция е "Г.М. Димитров".  Спирката на автобусни линии на обществения транспорт с номера 120 и 67  е на дистанция около 150 м на бул."Д-р Г.М.Димитров". В радиус от 500 м са разположени супермаркети на големи търговски вериги, детски площадки, 3 детски градини, 2 училища, кафенета, ресторанти, малки магазини и офиси за услуги.

СТРОИТЕЛСТВО: Проектът е на една от водещите компании в бранша, с десетки изпълнени проекти през годините. Строителството ще бъде изпълнено със съвременни материали и технологии в срок от 24 месеца. Жилищата ще се предават на шпакловка и замазка, с външна блиндирана врата, немска PVC-дограма Trocal - петкамерна с троен стъклопакет, общи части - естествени настилки от гранит и алуминиеви парапети, висок клас асансьори Kone.

В сградата се предлагат апартаменти с различна квадратура и разпределение, с възможност за избор на етаж и изложение.  За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 
Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14
e-mail: maria.kuncheva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

17 + 3 =