Нова сграда - Овча купел

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА С АКТ 14! АТРАКТИВНИ ЦЕНИ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти в нова сграда в кв. „Овча Купел”.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на ул. „Народен Герой” в кв. „Овча Купел”  в непосредствена близост до парк, университет, училища, детски градини, спортен комплекс „Славия”, конна база „Хан Аспарух”, както и ключови административни сгради. Районът се отличава с наличието на добра инфраструктура. Транспортният достъп е обезпечен с автобуси № 260 и 107, трамваи № 4, 5 и 11, както и лесен автомобилен достъп до ул. „Околовръстен път” и бул. „Цар Борис III”.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Модерна и елегантна архитектура, изградена с качествени материали отговарящи на съвременните норми за енергоефективност и опазване на околната среда - зидарии с керамични блокове Wienerberger Porotherm, енергоефективна интегрирана система топлоизолация Baumit, висококачествени петкамерни PVC дограми Aluplast. Функционално разпределени, просторни и светли жилищни площи. Общи части по дизайнерски проект. Системи за контрол на достъпа и наблюдение. Сградата е с Акт 14! Срок за завършване и получаване на разрешение за ползване - ноември 2021г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени на шпакловка и замазка, луксозна блиндирана входна врата, петкамерна PVC дограма, отопление с индивидуално котле на газ, телефонна, интернет, кабелна и домофонно-звънчева инсталация.

ОТОПЛЕНИЕ: Газ.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ 37 АПАРТАМЕНТА И 29 ПАРКОМЕСТА. ЗА КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

e-mail: sergey.suslikov@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

10 + 6 =