Нова сграда на ул. "Княз Борис I"

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! СГРАДА С БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО! ВИСОК ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОТЕНЦИАЛ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова сграда на ул. "Княз Борис I" от доказан строител и наш дългогодишен партньор. Сградата е с висок инвестиционен потенциал - интелигентно вложение в развиващ се квартал с нарастваща роля в градската среда.

ЛОКАЦИЯ: Сградата е разположена на ул. "Княз Борис I" в централната част на София, на пешеходно разстояние от повечето културни забележителности на града. Наблизо се намират множество зелени площи, спирки на градския транспорт, образователни институции, здравни заведения, търговски центрове и закрити пазари, държавни институции, обществени сгради. Инфраструктурата на района позволява бързо и удобно придвижване към всички части на града.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Строително-конструктивните характеристики на сградата ще бъдат изпълнени по най-високите съвременни стандарти. За постигане на висока енергийна ефективност ще бъдат вложени технологии и материали от най-ново поколение. Стените между апартаментите са тип 'сандвич', изградени по технологията на Wienerberger от многокамерни керамични тухли: зид от двойни керамични тухли и звукоизолационна вата, което предполага добра шумоизолация между апартаментите - 56 dB. Под замазката на пода ще бъде поставена звукоизолационна подложка против ударен шум 'Texsimpact', за по-добра шумоизолация между етажите. Топлоизолация - EPS 10 см топлоизолационен слой Caparol Dalmatina. Сградата е в етап на строителство. Очакван срок за завършване - септември 2023г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Дограма - Kömmerling 88 plus - 6 камерна PVC система с перфектен външен вид и идеални пропорции; Троен стъклопакет; 
асансьор KONE; монтирани алуминиеви радиатори, включени в цената; Електроинсталация - трипроводна, хоризонтална и вертикална разводка с монтирани ел. табло, ключове и контакти по БДС; Стени, тавани, под - гипсова шпакловка Baumit или Rofix, циментова замазка.  Допълнителна опция "Smart home", за отдалечен контрол на инсталациите в дома. Възможно завършване 'до ключ' срещу допълнително заплащане.

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ АПАРТАМЕНТИ С КВАДРАТУРИ ОТ 72 кв.м до 109 кв. м НА ЦЕНИ ОТ 1510 Е/кв. м ДО 1630 Е/кв. м. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО ИЛИ ГАРАЖ! ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ. 

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Стефания Арсова

тел.  0878 02 28 29

Запитване и огледи

4 + 0 =