Нова сграда- м. Гърдова глава

Местоположение: 

ЛУКСОЗНА СГРАДА С АКТ 14! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ В ПОЛИТЕ НА ВИТОША! 

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нова сграда на улица "Ген. М.Кутузов" в м. Гърдова глава - отлична локация в полите на планина Витоша, спокойствие и страхотни гледки.

ЛОКАЦИЯ: Разстоянието от сградата до идеален център на града с лек автомобил е 15 мин. В непосредствена близост има супермаркет, паркове, градини, градски транспорт, който е на 3 мин. пешеходно разстояние и бързи връзки с изходни булеварди от града - бул. "Цар Борис"III и Околовръстен път.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата е в напреднал етап на строителство, издаден Акт 14. Тя е част от комплекс, състоящ се от две сгради, като изграждането на втората предстои. Конструкцията на сградата е проектирана и изпълнена от монолитен стоманобетон и е осигурена за земетръс IX-та степен. Изпълнението е с качествени материали по всички съвременни строителни изисквания. Акт 16 се очаква март 2022г.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ АПАРТАМЕНТИ НА ЦЕНИ ОТ 1300 Е/кв. м ДО 1450 Е/кв. м. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО ИЛИ ГАРАЖ! ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ. 

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Надалина Исаева
тел. 0877797141
e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

1 + 1 =