Нова сграда - Младост 4

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА В МЛАДОСТ 4 ДО МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стайни и 3-стайни апартаменти и паркоместа в нова сграда в кв. Младост 4 от строител с множество завършени обекти в цялата страна.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в новоформираната част на кв. Младост 4 до бул. "Александър Малинов" и Околовръстен път, на 200 м от метростанция „Бизнес парк“, близо до Бизнес парк, Академията на МВР, Икея, София ринг мол, Технополис, редица мебелни и строителни магазини, автокъщи, магазини за спортни стоки. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът е разположен в самостоятелен имот с площ от 1859 кв.м.  Състои се от 84 апартамента, 4 магазина, 93 паркоместа в сутерена и 20 открити паркоместа.  Влизането в жилищната част на сградата става чрез два самостоятелни входа.  Всеки вход разполага със самостоятелен голям асансьор за 10 души. Пешеходният подход на сградата е решен на нивото на вътрешното дворно пространство, което осигурява безпрепятствен достъп, включително и на хора с увреждания.  От стълбищните клетки на входовете, на ниво сутерен, се осъществява и вътрешен достъп на живущите до подземните гаражи на две подземни нива.  На територията на обекта са предвидени и велопаркинги. 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще  се издават в следния вид: ВиК инсталации /изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всичките в напълно завършен вид, отоплителна инсталация - на газ, вентилационна инсталация, гладка вътрешна мазилка, бани и санитарни възли на мазилка и замазка, вътрешна стандартна дограма, външна ПВЦ - дограма със стъклопакет, блиндирани входни врати, общи части в напълно завършен вид.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ  84 АПАРТАМЕНТА С РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ. ЗА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ И КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.com

Запитване и огледи

12 + 4 =