Нова сграда - Малинова долина

Местоположение: 

СГРАДА С АКТ 14! МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ! ПОСЛЕДНИ АПАРТАМЕНТИ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нова сграда в кв. Малинова долина, гр. София, съчетала в себе си модерна архитектурна визия и функционално вътрешно разпределение. Сградата осигурява на живущите необходимия комфорт, уют и уединеност. Предвидено е облагородяване на околната среда и оформяне на персонални дворни пространства към всеки апартамент на първо ниво.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на лесно достъпно и комуникативно място в кв. Малинова долина, заобиколено от множество зелени площи, зони за отдих и различни по вид активности. В районът е изградена нова пътна инфраструктура, която осигурява бърза връзка с ключови пътни артерии, както и с бъдещи метростанции и училища.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Външното оформление на сградата е изцяло съобразено с актуалните тенденции в съвременното строителство. Цветовото решение на фасадите е съобразено със заобикалящата среда, съществуващите към момента сгради и отделните обеми на новообособената сграда. Завършващият слой ще е от материали, отговарящи на последните наредби за пожарна безопасност. Сградата се състои се от три надземни етажа, един подпокривен етаж и един подземен. Всеки апартамент разполага със собствена тераса с гледка към Витоша. Към всяко жилище е осигурено складово помещение и паркомясто - подземно или надземно. Предвидено е и общо помещение за съхранение на велосипеди, както и външни велостойки за още по-голямо удобство. Общият брой на апартаментите е 25, като всеки един от тях е с благоприятно изложение и рационално разпределение. Жилищата ще са с една или две спални и компактни площи между 40 и 110 кв.м.

ОБЩИ ЧАСТИ: Дизайнерски оформени общи части с преобладаващи нюанси на светло дърво, които придават уют и комфорт на живущите още със самото влизане в сградата. Г-образни форми, изработени от ПДЧ, мислено разделят общия коридор. За подова настилка е предвиден гранитогрес в ахроматични тонове.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Входни блиндирани врати;  5-камерна PVC дограма KÖMMERLING 76, със стъкло 4 сезона; звънчева, телефонна и домофонна инсталация, мрежи за интернет и телевизия.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УДОБСТВА: Велосипедни стойки; общо помещение за съхранение на велосипеди, детски колички и др.; пощенски кутии; кът за отдих; екстериорно осветление.

ОТОПЛЕНИЕ: Газ.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

2 + 7 =