Нова сграда - Малинова долина

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! РАЙОН С ГОЛЯМ ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОТЕНЦИАЛ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова жилищна сграда на ул. Акад. Стефан Младенов в ж.к. Малинова долина.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в модерен и динамично развиващ се квартал. Районът осигурява бърз достъп до бул. "Симеоновско шосе" и Околовръстен път. На пешеходно разстояние има големи вериги магазини,  на 5 мин. с кола  се намират търговските центрове Ring Mall, IKEA. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата се състои от три секции с общо подземно ниво, партер, два етажа и мансардно ниво. На партера са обособени 5 магазина, 6 жилища и открити паркоместа в рамките на терена. Следващите надземни нива са предвидени с апартаменти, като общия брой в обекта е 40. В подземното ниво има паркинг с 42 гаража и паркоместа. Строежът стартира юни 2021г. Очакван срок за завършване- края на 2022г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Разпределението на площите осигурява максимален комфорт и уют. Дневните стаи са просторни и изпълнени с естествена светлина, а пространството позволява обособяването на добре оборудвана кухня и трапезен кът. Апартаментите ще се издават с подова циментова замазка в баните и стаите, балкони - керамика; машинно полагана гипсова мазилка на стените в стаите. Инсталациите включват: електро - ключове, контакти, фасунги; ВиК до тапа; Кабелна телевизия, интернет, телефон; Домофонна инсталация.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

 

 

Запитване и огледи

3 + 3 =