Нова сграда - Люлин 10

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА ДО ПАРК! ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ПЛАЩАНЕ!

DMG ИМОТИ предлага двустайни и тристайни апартаменти и паркоместа в нова сграда в кв.Люлин 10.

ЛОКАЦИЯ: Сградата е разположена на изключително комуникативно място в ж.к. Люлин 10, на 50 метра от спирки на градски транспорт и на 100 м от Западен парк. Районът е предпочитан за живеене, поради централното му местоположение, близостта до всякакви комуникации и градски удобства. Най-близка метростанция - "Западен парк".

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата е на седем жилищни етажа с общо 22 апартамента. Отличава се със стилна фасада с класическа градска архитектура. На сутерена са разположени 8 паркоместа и складови помещения; партер – входно пространство, шест единични гаража и паркомясто в двора. На първи, втори, трети, четвърти и пети надпартерни етажи – по 4 бр. апартаменти ( по 3 бр. с една спалня и по 1 бр. с две спални). Строителят предлага възможност за препроектиране по време на строителството – според индивидуалните нужди и предпочитания на клиента. Срокове на изпълнение: Начало на строителството – Юни 2020 г. Официален пусков срок – април 2022 г. 

ОБЩИ ЧАСТИ: Представителни общи части с модерни миещи се вътрешни мазилки в топли цветове и настилки по стълбища и коридори от естествен гранит. Големи и безшумни асансьори.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане по време на строителството. Примерна схема: 30 % - при предварителен договор;  10 % - при завършване на втора стоманобетонна плоча; 10 % - при завършване четвърта стоманобетонна плоча; - 30 % - при завършен груб строеж (Акт 14); - 10 % - при поставена топлоизолация по фасади и остъклена дограма; - 10 % - при Акт 16. Възможни са и други схеми на плащане – по договаряне.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

14 + 3 =