Нова сграда - кв. Хладилника

Местоположение: 

МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА С ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ ДО МОЛ PARADISE И ЮЖЕН ПАРК!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в новострояща се луксозна сграда с отлична локация в кв. Хладилника, близо до Южен и Ловен парк.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на 500 м до мол "Парадайс" и метростанция “Витоша", 300 м от болница “Вита”, 300 метра от болница “Токуда”, 500 метра от входа на “Зоопарк - София”, в близост до Южен и Ловен парк.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Жилищната сграда е с модерна архитектура и се изпълнява с материали и системи, които отговарят на най-високите изисквания за качество. На партера са разположени магазини, в останалите 7 етажа са обособени функционално разпределени апартаменти. Сградата разполага с 56 паркоместа на 2 подземни нива. В сутерените е предвиден велопаркинг, оборудван със система за видеонаблюдение. Сградата очаква Акт 14 до ноември 2021г и Акт 16 до юни 2022г.

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградата ще бъде инсталиран луксозен асансьор KONE за минимум 10 човека и система за контрол на достъпа с лицево разпознаване, пръстов отпечатък или чип и видеонаблюдение в общите части и около сградата.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават с гипсова мазилка и замазка на под и стени, монтирани входни блиндирани врати Solid 55, без вътрешни врати. Дограми Rayners с термомост и специален троен стъклопакет за топло- и звукоизолация, както и за намаляване на UV лъчите.

Продажните цени са без ДДС.

Има възможност за закупуване на паркоместа на цени от 15 000 евро.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

2 + 0 =