Нова сграда, кв. Триъгълника

Местоположение: 

НОВА СГРАДА ДО МЕТРОСТАНЦИЯ  "ХАН КУБРАТ", БЛИЗО ДО  ТРИ ПАРКА!

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на тиха и спокойна улица до зелени площи, на 150м от Метростанция "Хан Кубрат" и на 100м от спирка на трамвай №7. В близост са хипермаркет Била, Фантастико, Кауфланд, търговски обекти, банки, аптеки, кафенета и ресторанти, множество обществени обекти,  учебни институции, болници, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: В сградата ще бъдат изградени 40 апартамента И 40 гаражи и паркоместа, ситуирани в 2 подземни нива. На партерния етаж са разположени вход на сградата с рампа за хора в неравностойно положение, подход към озеленен вътрешен двор, фоайе с интериорно оформление,стълбищна клетка, асансьор и пространство за велосипеди. На първи, втори, трети, четвърти, пети и шести етаж са разположени едностайни, двустайни и тристайни апартамента. Акт 16 се очаква 2023г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават на замазка по подове и гипсова мазилка по стени. Входните блиндирани врати са марка 'Solid'. Външна бяла ПВЦ 5-камерна дограма Рехау с висококачествени профили с троен стъклопакет 44 мм. В апартаментите са предвидени отоплителна, охладителна, вентилационна система за всички помещения се предлага опционално и смукателна вентилация на бани и тоалетни. За охлаждане в дневните на всеки от апартаментите се изгражда тръбна разводка за инверторни термопомпени вентилаторни конвектори - моносплит система. 

Възможност за закупуване на паркомясто или гараж. За допълнителна информация се свържете с нас.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ. 

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

10 + 3 =