Нова сграда - кв. Толстой

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА ОТ ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ, БЛИЗО ДО МЕТРО!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова жилищна сграда в кв. Толстой. Сградата се състои от два входа, двор с паркоместа и два подземни етажа с гаражи и паркоместа.

ЛОКАЦИЯ:  Сградата се намира в близост до бул. “Рожен”, бул. “Никола Жеков” и ул. “Република” в кв. Лев Толстой, на пешеходно разстояние от обновения  “Северен парк”.  Кварталът се характеризира с големи и незастроени междублокови пространства, много зелени площи и детски площадки. Доброто местоположение предлага на жителите си и всички удобства, от които биха имали нужда - училища, детски градини, градски транспорт и супермаркети. Сградата е в близост до един от главните булеварди в гр. София бул. “Рожен”, на пешеходно разстояние е и бул. Ломско шосе и метростанция “Хан Кубрат”, също така има лесен и бърз достъп до Северна скоростна тангента /Околовръстния път/. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Външната зидария ще бъде изпълнена с  тухли Wienerberger Poroterm N+F и вътрешна зидария от тухли Wienerberger Forati, които се характеризират с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества.  Ще бъде използвана технологията XPS 10 см, която осигурява над 40% енергоспестяване, което от своя страна увеличава и живота на фасадата. Дограма:  6-камерна дограма с немски обков -  четирисезонни стъкла отвън, газ аргон по средата и K стъкло отвътре, осигуряващи над 40% енергоспестяване и шумоизолация. Сградата е в етап на строителство. Към месец януари 2021г. се изгражда втора плоча. Очакван срок за завършване - 2022г.

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградата ще се използват изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и висок клас асансьори. Предвидено е и помещение за охрана (портиер).

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават в следния вид: стени – гипсова замазка; стени в бани и WC – вароциментова мазилка; тавани – гипсова замазка;  под – циментова замазка; външна блиндирана врата; изградена ел. инсталация по проект; изградена ВиК на тапа с монтирани водомер; изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори; тераси – хидроизолация и гранитогрес.  Осигурени телефонно, домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ 180 АПАРТАМЕНТА И 97 ПАРКОМЕСТА. ЗА КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

e-mail: sergey.suslikov@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

1 + 9 =