Нова сграда кв. Малинова долина

Местоположение: 

НОВ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ И КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова сграда в кв. Малинова долина.

ЛОКАЦИЯ: Районът е с изградена нова пътна инфраструктура, която осигурява бърза връзка с ключови пътни артерии в посока към центъра и изходите от града. В бъдеще предстои изграждането на близка метростанция на кръстовището на булевард Симеоновско шосе и улица Проф. Д-р. Иван Странски. В близост се намират магазини Фантастико, Kaufland, детски градини, елитни училища, зали и комплекси за спорт.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Приоритет на инвеститора е постигането на ниски енергийни разходи с използването на качествени материали и изолации. Сградите ще бъдат на четири етажа с модерна архитектура и фасада. Тухлите са 'WINERBERGER', 7-камерна PVC дограма, външна дванадесет сантиметрова EPS изолация. Покривите и терасите с топло- и хидроизолация XPS.

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградите ще се използва изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и алуминиеви парапети със стъкло. Осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и мрежи за Интернет и телевизия. Ще бъде инсталиран осемместен асансьор с автоматични врати, с възможност за влизане на детска количка.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО ИЛИ ГАРАЖ! В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ АПАРТАМЕНТИ С РАЗЛИЧНИ КВАДРАТУРИ. ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Водещ брокер:
Стефания Арсова
тел.0878022829
e-mail: stefania.arsova@dmgimoti.com

Запитване и огледи

4 + 1 =